За Walinga

През 1954 г. Корнелиус Уалинга и Джон Медемблик започват ръчна изработка на дървени каросерии на камиони за местните предприятия под мотото „Да създадем каросерии за всички”. Робърт Лодър се присъединява към тях през 1959 г., в резултат от което се създава партньорство, при което безкомпромисното внимание към детайлите е много личен ангажимент, който има за цел да превърне обслужването на клиентите в традиция.

През следващите десетилетия, когато постиженията на научно-техническия прогрес  стават достъпни, Валинга решава да ги включи в производствения процес. Скоро техническите и проектантски екипи на дружеството създават изключителни продукти от гледна точка на издръжливостта, иновациите и производителността.

Днес Walinga е водещ производител в Северна Америка на транспортна техника и преносими пневматични конвейерни системи за зърно, фуражи, семена и почти всеки сух материал в насипно състояние. Дружество Walinga е все още семейна собственост. Цялостният ангажимент за качество е не просто нашето наследство – то е основата, върху която градим бъдещето. 

Продуктите на Walinga са от световен клас. Нашите технически и проектантски екипи използват най-съвременната компютърна технология, налична в момента. Съвременното оборудване, съчетано с над 40 годишен опит, гарантира, че нашите клиентите получават продукти с ненадминато качество. 

Нашите широки технически възможности ни позволяват да предлагаме продукти с размери, капацитет, характеристики и опции, които са специално създадени, за да удовлетворят индивидуалните изисквания. Услугите, предлагани от нашия отдел „Технически инженеринг”, са на разположение на нашите клиенти при избора им на подходящо шаси. Всяко превозно средство на Walinga е проектирано и произведено така, че да изпълни своята функция по възможно най-добрия начин. 

Специалните алуминиеви каросерии и ремаркета за фураж, пневматични конвейерни системи, камиони и каросерии за рециклиране и алуминиеви и стоманени каросерии на самосвали са създадени при спазване на най-строгите стандарти. Всеки етап от производствения процес - от проектирането до завършването на продукта - се изпълнява от фирма Walinga. А резултатът е икономически ефективна, дълготрайна продуктова линия, която отговаря на всички предизвикателства с високата си производителност.

Ние във фирма Walinga спазваме ясен и прост принцип: потребностите на клиента
трябва да бъдат напълно удовлетворени. Ние гарантираме през цялото време - от първоначалния контакт, включително доставката, до бъдещото обслужване - достъпност, професионален опит и обръщане на изключително внимание на детайлите.

В фирма Walinga не се изпълняват „малки” проекти. Нашият опитен екип обръща внимание на всеки клиент. Широкообхватна мрежа от дистрибутори, търговски посредници и агенти гарантира, че представителят на дружеството е на разположение по всяко време и навсякъде - в Канада, Съединените щати, Великобритания, Европа и Австралия.

От скромното начало, положено от двама служители, до наши дни - когато персоналът на фирмата достига 190 души - едно нещо е останало непроменено - традицията на Walinga относно обслужването на клиентите и превъзходството на продукта. Ангажиментът на Walinga за постигане на изключително качество остава непроменен - ние ще продължим да предоставяме на нашите клиенти несравнимо обслужване и качество.